Принцесата на Уелс,  Кейт Мидълтън , шокира обществеността, когато пусна

...
Принцесата на Уелс,  Кейт Мидълтън , шокира обществеността, когато пусна
Коментари Харесай

Никой не забеляза този ТАЕН СИМВОЛ във видеото на Кейт Мидълтън, а той говори много! Успех, Кейт!

Принцесата на Уелс,  Кейт Мидълтън, шокира обществеността, когато пусна видео в петък вечерта, в което разкри, че е била диагностицирана с рак. Видеото „ заглуши “ голям брой теории и спекулации за здравословното й положение, а реакциите не престават дни наред.

Принцесата разгласи борбата си, до момента в който седеше на градинска скамейка в Уиндзор, а съгласно Mirror изборът на такова място придава в допълнение значение на нейното известие. А точно зад принцесата имаше нарциси, цвете, което се трансформира в знак на вяра за пациенти с рак, а също по този начин съставлява ново начало.

 Кейт Мидълтън скамейка

В прочувственото известие принцесата приказва за огромния потрес от откриването на рака й и за „ доста сложните месеци “, през които фамилията й е минало. Въпреки че не разкри какъв тип рак е, тя сподели, че е почнала превантивна химиотерапия в края на февруари и че се усеща добре и положително настроена за резултата.

Британските медии показват още, че има причина принцесата да разгласи новината за здравословното си положение едвам в петък, макар че потребителите на обществените мрежи от седмици спекулираха какво в действителност се случва с Кейт. В петък във Англия започнаха учебните ваканции за Великден и Кейт и Уилям изчакаха този миг, с цел да оповестят новината, с цел да предпазят децата си от медиите и да могат да обсъдят положението на майка им, оповестява „ Дейли мейл “.

„ Уилям и аз направихме всичко допустимо, с цел да преминем през това уединено, в името на нашето младо семейство. Както можете да си визиите, това лиши време “, споделя Кейт във видеото.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР